Προφίλ

Η εταιρία Beepcomputers ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2004 από τον Παπαδάμου Ανδρέα, με έδρα την Θεσσαλονίκη στο ισόγειο κατάστημα στην οδό Εθνικής Αμύνης 14 στο κέντρο της πόλης. Τον Ιούνιο του 2011 ανέλαβε την εταιρεία ο Κωλέττης Θωμάς και το Beepcomputers μεταφέρθηκε στη διεύθυνση Εθνικής Αμύνης 25.

Κύριο αντικείμενο ενασχόλησής μας, είναι η κατασκευή, συντήρηση και επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η πολύ μεγάλη εμπειρία μας, σε θέματα βλαβών υλικού και λογισμικού, μας δίνει την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε επισκευή ηλεκτρονικού μέσου, σχετίζεται με την τεχνολογία των ηλεκτρονικών υπολογιστών!

 Το κατάστημά μας, είναι το κεντρικό σημείο εξυπηρέτησης πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης ενώ παράλληλα παρέχεται και τεχνική υποστήριξη στον χώρο των πελατών μας. Οι δύσκολα αντιμετωπίσιμες βλάβες αποτελούν για εμάς πρόκληση και η επίλυσή τους ευχαρίστηση. Δεν επισκευάζουμε «τα πάντα» γιατί πολύ απλά υπάρχουν πράγματα και περιστάσεις που δεν αναστρέφονται ή αναστρέφονται με ασύμφορο για τον πελάτη κόστος.

Κύριο μέλημά μας, είναι η ειλικρινής και τίμια αντιμετώπιση όλων των πελατών μας χωρίς διακρίσεις! Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε ιδιώτες με ή χωρίς γνώσεις γύρω από το αντικείμενο αλλά και σε εταιρίες βασιζόμενες σε συστήματα μηχανογράφησης.

 

Απο τον Ιούνιο του 2022 μπορείτε να μας βρείτε στη νέα μας διεύθυνση Παλαιών Πατρών 6, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων