Σχεδιασμός ιστοσελίδων

Η εταιρία beepcomputers αναλαμβάνει την δημιουργία ιστοσελίδων κάθε είδους και με οποιεσδήποτε απαιτήσεις!

 

Η δημιουργία διαδικτυακών ισοτόπων απαρτίζεται από δύο βασικούς τομείς:

- Το εικαστικό (γραφιστικό ) κομμάτι που αφορά στην απεικόνιση των επιθυμητών δεδομένων και είναι πολύ σημαντικό για την εντύπωση που αφήνει η ιστοσελίδα στον επισκέπτη. Η προβολή πληροφοριών σε ένα ευχάριστο και ενδιαφέρον περιβάλλον συντελεί στην αύξηση του χρόνου παραμονής των επισκεπτών. 

 

- Το  προγραμματιστικό κομμάτι που αφορά στην οργάνωση και στον τρόπο λειτουργίας μιας ηλεκτρονικής τοποθεσίας τόσο στο περιβάλλον παρουσίασης (front-end) όσο και στο περιβάλλον διαχείρισής της (back-end).

Η εταιρία μας μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησης με τα παραπάνω αντικείμενα μπορεί να καλύψει κάθε απαίτησή σας! Σχεδιάζουμε πρωτότυπα και εντυπωσιακά γραφικά ιδανικά για κάθε τύπο ιστοσελίδας.

Εξειδικευμένοι στα σύγχρονα και πολύ διαδεδομένα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (content management systems) μπορούμε να δημιουργήσουμε από την πιο απλή σελίδα διαχείρισης περιεχομένου (blog) μέχρι και το πιο απαιτητικό ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop).

Για εμάς η κάθε ιστοσελίδα είναι παραμετροποιημένη με βάση τις απαιτήσεις του ενδιαφερόμενου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει τιμοκατάλογος κατασκευής ιστοσελίδων. Για την κοστολόγηση κάποιου έργου επικοινωνείτε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να προσδιορισθούν οι απαιτήσεις σας και να σας απαντήσουμε με αντίστοιχη προσφορά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα ήδη υπάρχοντα έργα μας . 
 
   
   

Κονσόλα Αποσφαλάτωσης του Joomla!

Συνεδρία

Πληροφορίες Προφίλ

Χρήση Μνήμης

Ερωτήματα Βάσης Δεδομένων